Deschiderea unei afaceri, mai ales intr-un domeniu in care nu ai experienta, este o mare provocare!

Dupa ce treci de practicile birocratice, ajungi in punctul in care esti nevoit sa iti pui planul in aplicare.

Dar pentru a avea un start bun ai nevoie de parteneri de incredere si de furnizori gata oricand sa se ridice la standardele tale, sa iti fie alaturi atunci cand intalnesti neclaritati si sa iti ofere cele mai fiabile solutii.

Asadar, daca esti un antreprenor in industria alimentara sau non alimentara, trebuie sa cunosti si de ce fel de utilaje ai nevoie pentru a avea rezultate.

Daca esti un antreprenor in industria alimentara, benzile transportoare pot reprezenta una dintre solutiile afacerii tale.

Pe internet gasesti o variata gama de astfel de produse, dar ce parere ai daca ai alege o companie cu capital 100% romanesc, ce garateaza cele mai bune rezultate si, de asemenea, sunt si unul dintre cei mai importanti furnizori de materii prime, componente si subansamble industriale, precum si de sisteme si utilaje mecanice complete. Toate fiind adaptate necesitatilor actuale ale pietii.

La cine ma refer?

La Dynamic Industry SRL, bineinteles!

In spatele acestei denumiri, se afla o echipa tanara, ce se defineste prin profesionalism si dinamism, pregatita de a veni in intampinarea clientilor cu solutii inovative pentru definirea celei mai bune variante si a implementarii acesteia. De asemenea, ofera o varietate de produse tehnice, precum: tabla perforata, motoare electrice, reductoare, sisteme de transmisie, etc.

Asadar, daca afacerea ta face parte din industria alimentara, Dynamic Industry SRL iti poate veni in ajutor cu benzi transportoare specifice sectorului.

Dar ce este este o banda transportoare si cum poate ajuta aceasta?

Banda transportoare sau conveior/convèier nu este altceva decat un transportor cu unu sau mai multe elemente flexibile de tractiune (cabluri, lanturi), mai pe scurt este o banda rulanta.

Stim cu totii ca tehnologia este in plin avant de dezvoltare, cerintele devin din ce in ce mai pretentioase, astfel este foarte important sa investesti in mecanisme de calitate, adica in benzi transportoare cat mai rezistente. Acestea vor ajuta la desfasurarea activitatii intr-un timp mult mai scurt, vei evita efortul fizic al angajatilor si vei economisi timp important, randamentul productiei fiind notabil.

Cum alegi banda transportoare pentru sectorul tau de activitate?

Alegerea cea mai potrivita ar fi banda transportoare din poliurethan.

Aceasta este folosita cu succes in industria alimentara, acolo unde produsul fara ambalaj, intra in contact direct cu suprafata de transport. De asemenea, a dat dovada de rezistenta la produsele chimice, la grasimile vegetale si animale, avand rezultate foarte bune la contactul cu orice tip de produs alimentar, precum: productia de morarit si panificatie, de ciocolata si cofetarie, legume si fructe, de patiserie de orice tip etc.

Acest tip de banda este certificata FDA/USDA/HACCP, putand fi usor de igienizat.

Dar daca alegi sa deschizi o sala de sport?

Care crezi ca ar fi cea mai potrivita alegere din gama conveioarelor?

In primul rand, trebuie sa alegi o banda transportoare pentru alergare, simpla de utilizat, functionala si practica!

Benzi transportoare de alergat

Cea mai buna alegere pentru acest sector este banda transportoare din PVC.

Pot fi folosite intr-o gama diversa de exercitii, oricand si indiferent de vreme.

Datorita acestora, pot fi efectuate numeroase exercitii fizice, atat in sala de fitness cat si acasa.

Acestea sunt de mai multe feluri, precum: model cu un unghi de inclinare de pana la 10% si cu diferite programe de antrenament, model pentru clientii ce fac performanta, deci o banda transportoare de alergare ce contine toti parametrii tehnici, de o putere superioara si cu un unghi de inclinare ce poate ajunge pana la 10%.

In plus, aceste benzi pot fi folosite inclusiv la bicicletele statistice!

Cele doua exemple de benzi transportoare sunt doar un intro pentru compania Dynamic Industry SRL!

Pentru a afla mai multe detalii sau pentru a clarifica orice fel de nelamurire tehnica sau comerciala, nu ezita sa ne contactezi, fie prin Formularul de contact (in sectiunea Contact de pe site), fie scriind la adresa de email contact@benzitransportoare-conveioare.ro sau sunand la numarul de telefon 0726665544.

Ce mai astepti?

In orice secunda ce trece, cineva ti-o poate lua inainte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu