Benzi transportoare

Oferim o gama completa de benzi transportoare de proces, curele late de transmisie, mansoane, invelisuri si acoperiri din cauciuc, acoperiri tamburi din diverse materiale (cauciuc, elastomer, poliamida, cauciuc siliconic), tesaturi impregnate cu elastomeric.

Benzile transportoare pot fi realizate din PVC, poliurethan, elastomeric, poliamida, cauciuc siliconic, silon, sau panza impregnata.

Realizarea se face prin imbinare suprapusa, in „Z”, imbinare oblica lipita la cald, sau imbinare metalica cu fermoar. Imbinari de diferite tipuri de material si aplicatii :

Imbinarea prin suprapunere se utilizeaza pentru benzi care nu au insertie textile.

Imbinarea in „Z” (zig-zag) se utilizeaza pentru benzi supuse la solicitari ridicate, benzi din industria alimentara, etc.

Aceasta imbinare asigura o rezistenta marita a benzii si conditiile mentinerii constante a grosimii pe zona de imbinare.

Pretul bun te va uimi!

Fa alegerea cea mai buna!
Imbinarea oblica este utilizate la benzi transportoare poliamidice, in vederea cresterii rezistentei prin marirea suprafetei de imbinare.

Imbinarea cu fermoar metalic se aplica in situatia in care schimbarea curelei sau a benzii respective se face cu mare greutate si este necesara inlocuirea rapida a acesteia, fara a avea goluri mari de productie, sau fara a fi nevoie sa se demonteze foarte multe parti componente ale echipamentului de productie.

Benzile transportoare pot fi realizate intr-o gama foarte larga de tipo-dimensiuni.

Se pot realiza benzi transportoare cu racleti si pereti laterali, benzi transportoare cu diferite acoperiri, benzi transportoare cu gauri pentru vacuum sau presiune, etc.

Achizitioneaza o banda transportoare la un pret excelent!

In cazul in care ai nevoie de benzi transportoare de inalta calitate, insa nu stii ce sa alegi, mizeaza cu incredere pe produsele pe care ti le punem la dispozitie!

De exemplu, daca ai nevoie de o banda transportoare din cauciuc sau alt tip de sisteme pentru afacerea pe care o detii in acest moment, nu ezita sa achizitionezi toate acele produse care sunt necesare unor rezultate pe masura asteptarilor tale!

Beneficiaza de o livrare rapida si contacteaza-ne la numarul de telefon afisat pe site sau pe mail, ori de cate ori ai nevoie de mai multe detalii cu privire la tipul de banda transportoare din cauciuc!

Nu este usor sa alegi produse industriale potrivite!

Noi suntem gata sa iti oferim toate detaliile de care ai nevoie!

Asadar, beneficiaza de calitate inalta si pret bun!

Stim cu totii faptul ca o banda transportoare din cauciuc reprezinta cea mai buna solutie atunci cand avem nevoie de o munca mai rapida si eficienta!

De aceea, daca iti oferi suficient timp incat sa afli mai multe detalii despre aceste produse, fii sigur de faptul ca vei reusi sa cumperi cele mai bune benzi transportoare pentru industria in care activezi acum!

Alege o banda transportoare din cauciuc si beneficiaza de toate aceste avantaje!
Meniu